Produktet ble lagt i handlekurven
0

Jakten på diamanten!

17 oktober, 2020

Diamanter og edle stener er like unike som menneskene rundt oss. De er skapt av naturen og finnes i alle farger, kvaliteter og størrelser. Diamanten er som kjent jentenes beste venn. Dens unike egenskaper i brillians og lysrefleksjon har gjort den til kongen blant edelstener. Ingen andre symboliserer kjærlighet som diamanten. Når man skal velge en diamant til sin kjære bør man gå grundig til verks. Ta utgangspunkt i budsjettet ditt og tenk gjennom hva som skal prioriteres. Skal den være størst mulig eller feilfri som din partner? Skal den glitre og spille og trekke alles øyne mot seg eller skal den gå litt under radaren? Valget er ditt og alle muligheter åpne.

Noen foretrekker andre stener. Det kan være en grønn smaragd, en rosa safir, en lilla amethyst, en gul citrin, en blå topas eller opalen med sitt fantastiske fargespill. Mulighetene er uendelige og bare du skal bestemme hva du liker.

Når du har bestemt deg for stenen skal du bestemme deg for smykket. Er det ring du vil ha, eller kanskje et anheng? Skal det være klassisk og feminint eller moderne og stilrent? Eller kanskje det skal passe sammen med et gammelt arvestykke?

Våre medarbeidere har lang og bred erfaring med smykkeproduksjon og alle typer edle stener. Ta kontakt så lager vi ditt helt unike smykke!

Karl Jørgen Otteren

Karl Jørgen er utdannet designer, gullsmed og gemmolog (læren om edle stener). Han startet sin karriere hos David-Andersen i Oslo og står bak mange av deres klassiske emaljesmykker. Siden har han drevet egne butikker, egen smykkeproduksjon og engrosfirma. Han har designet ring for HKH kronprinsesse Mette-Marit og ble nominert til Italias mest prestisjefylte sølvdesignpris, Premio Argento. Han har 60 års erfaring med alle typer edle stener og var i mange år internasjonal president for CIBJOs diamantkomite.

Jørgen Otteren

Jørgen er flasket opp i bransjen og har solgt smykker og klokker i over 30 år. Han er utdannet diamantgutachter (diamantfagmann) fra Deutsche Gemmoligishe Institut i Idar-Oberstein. Sammen med Karl Jørgen har han i en årrekke fartet til Antwerpen for å plukke diamanter på oppdrag for kunder og butikker.

Annette Andresen

Annette er utdannet gemmolog fra Gemmological Institute of America (GIA). Hun har vært hos oss siden 2015 og treffes til daglig i vår butikk i Sandnes. Annette har et utpreget øye god design og er den perfekte konsulent for å finne ditt perfekte smykke.

Egil Mæland

Egil Mæland har jobbet hos oss i 36 år. Han er utdannet gullsmed og FGA gemmolog fra Gemmological Association of Great Britain (Gem-A). Egil har en helt særegen interesse for edelstener. På internasjonale messer forsvinner han helt inn i si egen verden blant stenhandlerne og må dras ut med makt når vi andre går hjem for kvelden. Jeg vil tørre å påstå at hans kunnskaper om edelstener er ganske unike i norsk sammenheng.

Anne Kristin Van Niekerk

Anne Kristin er utdannet gullsmed og sjef for vårt gullsmedverksted. Hun har et fantastisk pennestrøk. Hennes evne til å ta i mot kunders ønsker og omskape dem til nydelige smykker er spesiell. Har du et unikt smykkeønske er Anne Kristin din perfekte designer.

Olivier Hansen Miziula

Olivier er magikeren vår. Uansett hva som skal lages er han mann for oppgaven, så langt det er fysisk mulig. Han er utdannet gullsmed og har lang erfaring i faget.

Erla Ragnarsdottir

Erla treffer du i butikken vår i Stavanger. Hun er utdannet gullsmed og har vært hos oss i seks år. Erla elsker samspill med kunder og hjelper deg på veien til å finne ditt perfekte smykke.

Som du ser har vi kompetansen som trengs. Uansett hva du er på jakt etter har vi folkene som takler oppgaven. Hos oss står dine ønsker og din trygghet i høysetet. Prøv oss og jeg er sikker på at du vil verdsette våre smykker for resten av livet.

Kontaktinformasjon finner du her.

Otteren er sertifisert av