Produktet ble lagt i handlekurven
0

Otteren Gullsmed & Urmaker, avdeling Sandnes

Butikken vår i Sandnes er hvor det hele startet i 1940. Siden 1981 har den ligget på samme sted i Langgaten 17, på hjørnet av Flintergaten og Langgaten. Selv om vi ligger midt i en gågate er det gode parkeringsmuligheter like utenfor butikken. Her vil du møte et fagmiljø som mangler sidestykke i Norge. Gullsmeder, urmakere, gemmologer, taksører og diamantspesialister bidrar til å kunne hjelpe med hva det enn skulle være. Vi har i tillegg et stort utvalg av smykker og ur i de fleste prisklasser. Her finner du garantert noe som frister. Noen av våre merkevarer i Sandnes: Longines, Rado, Bruvik, Tissot, Victorinox, Georg Jensen, Van Bergen, Ekenberg og Lapponia.

Åpningstider
Hverdager 10-18
Lørdager 10-16
Telefon: 51 66 16 41
Epost: sandnes@otteren.no

Otteren Gullsmed & Urmaker, avdeling Stavanger

Vår avdeling i Stavanger åpnet i 2005 og ble starten på en ny epoke for firmaet. Her har vi samlet merkene og produktene som får entusiastens hjerte til å banke. Urmerker som Omega, Breitling, Nomos, Bruvik, Longines, Rado og Tissot er i vår portefølje og vi er Norges eldste forhandler av IWC. Hos oss vil du også finne et stort utvalg av nydelige diamantsmykker, samt byens eneste Georg Jensen-corner. Vi er landets eneste forhandler av Trollbeads og får besøk av samlere fra alle verdenshjørner når de besøker Stavanger. Uansett når du besøker oss vil du treffe fagfolk, enten det er urmakere, gullsmed eller diamantfagmann.

Åpningstider
Hverdager 10-19
Lørdager 10-16
Telefon: 51 93 99 80
Epost: stavanger@otteren.no

Otteren Gullsmed & Urmaker, avdeling Gullsmedverksted

Her skapes magien! Våre røtter ligger i håndverket og dette pleier vi med kjærlig hånd. Vårt verksted i Sandnes er distriktets største og våre fagfolk kan hjelpe med det meste. Her lager vi bunadsølvet vårt for hånd i god gammel tradisjon, på samme måte som vi har gjort i snart 80 år. Det er også her de flotte Preikestol- og fjordsmykkene fra Ekenberg blir laget. Våre gullsmeder tar seg av reparasjoner og vedlikehold av gamle smykker i tillegg til at de kan bistå med å lage ditt unike smykke. De har laget et stort antall personlige smykker og vi har til og med hatt kunder som har fått være med å lage sine egne gifteringer på verkstedet. Mulighetene er mange og kun fantasien begrenser.

Ønsker du at vi skal lage noe helt spesielt til deg eller din kjære. Avtal tid med en gullsmed!

Epost: post@otteren.no

Våre ansatte

Sjekk denne herlige buketten! Dyktige medarbeidere med svært høy kompetanse og strålende godt humør. Sammen løser vi det meste og sikrer deg en trygg handel og langvarig glede av dine smykker og ur.

Jørgen Otteren
Daglig leder, Diamantfagmann, Taksør, Butikk Stavanger
Asgeir Bøe Sand
Driftssjef, Verksted Sandnes
Kristin Lima Otteren
Butikksjef, Butikk Sandnes
Karl Jørgen Otteren
Gullsmed, Gemmolog, Taksør, Verksted Sandnes
Anne Kristin van Niekerk
Leder gullsmedverksted, Gullsmed, Verksted Sandnes
Annelise Hamre
Butikkmedarbeider, Butikk Sandnes
Egil Mæland
Gullsmed, Gemmolog, Taksør, Butikk Sandnes
Erla Ragnarsdottir
Gullsmed, Butikk Stavanger
Gro Frafjord Dirdal
Sølvarbeider, Verksted Sandnes
Harald Anders Litlere
Urmaker, Butikk Stavanger
Kate Eikeskog
Sølvarbeider, Verksted Sandnes
Olivier Hansen Miziula
Gullsmed, Verksted Sandnes
Roar Pedersen
Gullsmed, Verksted Sandnes
Torborg Vistvik
Sølvarbeider, Verksted Sandnes
Ulrike Siemes
Urmaker, Butikk Stavanger
Otteren er sertifisert av