Produktet ble lagt i handlekurven
0

Breitling

Otteren har representert Breitling i Stavanger og Sandnes i over 20 år og er en av Norges eldste forhandlere. Vi elsker Breitling for dets evne til å utvikle seg, skille seg ut og lage de tøffeste klokkene på markedet. Har du lyst på en katalog eller har andre spørsmål om Breitling? Send oss en mail stavanger@otteren.no For mer utfyllende informasjon kan du også besøke Breitlings egne hjemmesider på Breitling.com

Breitling Avenger

Avenger er Breitlings råtassklokker. Kraftige kasser, som tåler en støyt. Klare og tydelige skiver for optimal lesbarhet. Klokkene i Avenger serien blir med på alt.

Breitling Chronomat

Breitlings mest allsidige modell. Chronomat ble lansert allerede i 1984 og har stått fjellstøtt siden. Klokkene er robuste, karaktersterke og elegante.

Breitling Premier

Premier ble første gang lansert på 40-tallet, for den som ønsket en robust, men likevel elegant klokke. Dagens modeller lever opp til sine forfedre. Elegante klokker, som elsker fart og spenning.

Breitling Superocean

Moderne dykkerur av topp kvalitet. SuperOcean feirer snart 60 år og har beholdt sin popularitet blant dykkere over hele verden. Robust, stilig og funskjonell.

Breitling Superocean Heritage

SuperOcean ble originalt produsert for profesjonelle og militære dykkere i 1957. På grunn av sin høye kvalitet og sitt fantastiske utseende ble de raskt populære blant folk flest. Heritage er en moderne tolkning av originalen.

Otteren er sertifisert av