Produktet ble lagt i handlekurven
0

Georg Jensen

Otteren i Sandnes og Stavanger har forhandlet smykkene fra Georg Jensen i årtier. Georg Jensen representerer det ypperste av skandinavisk smykkedesign og er svært populært blant norske kvinner. Har du spørsmål om Georg Jensen, så send oss en mail stavanger@otteren.no

Georg Jensen Daisy

Daisy kolleksjonen har vært blant Georg Jensens mest populære smykker i mange år. Den enkle og lette formen gjør smykkene populære hos kvinner i alle aldre.

Georg Jensen Fusion

Fusion er allerede blitt et moderne designikon og Georg Jensens mest suksessrike kolleksjon. Kombinasjonen av forskjellige farger og stener gjør disse smykkene til manges favoritter.

Georg Jensen Halo

Halo kjennetegnes av sitt luftige design og runde former. Delikate kombinasjoner av sirkler i ulike størrelser gjør smykkene annerledes, men samtidig klassiske og elegante.

Georg Jensen Offspring

Offspring symboliserer mor og barn gjennom to ovale sirkler av ulik størrelse. Smykkene kommer i mange forskjellige varianter, både sølv, gull og med diamanter.

Georg Jensen Torun

Vivianna Toruns minimalistiske, men flotte ringer og armbånd er en moderne klassiker og er selve innbegrepet av skandinavisk design. Ideen om at to halvdeler skal være sterkere sammen gjør armbåndene og ringene til ekte symboler på kjærlighet.

Otteren er sertifisert av