Produktet ble lagt i handlekurven
0

IWC Schaffhausen

IWC ble etablert i Schaffhausen i 1868 av Florentine Aristo Jones. De lager noen av verdens mest populære klokker og er svært ettertraktet for sine ikoniske armbåndsur. Kolleksjoner som Pilot, Portofino, Portuguiser, Ingenieur, Aquatimer og Da Vinci har alle eksistert i flere tiår og befestet IWC sin posisjon i den sveitsiske klokkeeliten. IWC er svært opptatt av å levere på høyeste nivå og gir derfor åtte års utvidet garanti på alle sine armbåndsur. Otteren i Stavanger er Norges eldste IWC forhandler. Vi elsker IWC for sin tidløse design, tekniske ferdigheter og dedikasjon til urmakeriet. Har du spørsmål om IWC eller har lyst på en gratis katalog i posten? Send oss en mail, så hjelper vi deg gjerne stavanger@otteren.no

IWC Pilot's Watches

Ingen kan pilotklokker som IWC. Såkalte B-Uhr ligger dypt forankret i deres dna og er i dag bautasteiner i kolleksjonen. Her ligger ikonene som perler på en snor.

IWC Portugieser

Ikon siden 1939! Ingen klokker mikser eleganse og sportslighet bedre enn IWC Portuguiser. Rene linjer, optimal lesbarhet og sportslig størrelse har gjort dette til noen av verdens mest ettertraktede klokker.

IWC Portofino

Den første Portofino kom i 1984, med en ide om å overføre IWCs tradisjon for lommeur over på armen. Den første Portofino var derfor en gigant på 46 mm og hadde en trillrund kasse, romertall og lange slanke visere. Det er først når grenser brytes, at nye trender blir skapt.

Otteren er sertifisert av