Produktet ble lagt i handlekurven
0

Nomos

Nomos er en juvel fra Tyskland. De startet sin historie i 1991 etter Berlinmurens fall og har blitt en soleklar favoritt blant klokkeentusiaster. Otteren i Stavanger er en av svært få forhandlere av Nomos i Norge. Har du lyst på en katalog eller lurer på noe om Nomos? Send oss en mail da vel stavanger@otteren.no

Nomos Ahoi

Ahoi er en robust badeklokke i fåreklær. I kjent og stilsikkert Nomos-design er den klar for det meste. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Autobahn

Autobahn trives best i venstrefilen. Designet som et speedometer har den vunnet utallige priser for sitt karakteristiske utseendet. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Club

Club er Nomos sin mest ungdommelige serie. Enkelt design med friste fargedetaljer gjør disse klokkene til favoritter. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Ludwig

Ekstra klassisk med elegante romertall. Ludwig er stilsikker, delikat og minimalistisk. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Metro

Moderne, men likevel klassisk. Nydelige detaljer og originale remfester gir Metro det lille ekstra. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Tangente

Originalen. Tangente var den første klokken Nomos lanserte. I ekte Bauhaus stil og svært karakteristisk design. Selvfølgelig utstyrt med egne in-house urverk.

Nomos Tangomat

Tangomat er Tangente med verdenstid. Alle verdens tidssoner, bare et klikk unna. Selvfølgelig utstyrt med eget in-house urverk.

Nomos Zürich

Alle verdens tider et klikk unna. Zürich er Nomos sin mest kompliserte modell og er et lite mesterverk i tysk urmakerkunst. Selvfølgelig med eget in-house urverk.

Otteren er sertifisert av