Produktet ble lagt i handlekurven
0

Omega og OL, Beijing 2022

1 februar, 2022

Omega har lange tradisjoner som tidtaker for de olympiske leker og med årets vinterleker i Beijing er det trettiende gangen. Helt siden 1932 har de jobbet tett sammen for å utvikle de beste systemer for å måle utøvernes prestasjoner. Det startet med en urmaker og 30 stoppeklokker og har utviklet seg til et omfattende system av klokker, lasermålere, fotoutstyr osv. Omega stiller nå med 200 personer og 300 tonn med utstyr for å sikre korrekt måling.

I tradisjonens tro lanserer Omega to spesialmodeller for å feire deres deltakelse i OL.

Omega Seamaster Diver 300 M edition Beijing 2022

Omega Seamaster Diver 300 M Beijing 2022 front

Omega Seamaster Diver 300 M Beijing 2022 Back

Diver 300 M er sannsynligvis en kjenning for de fleste. Siden introduksjonen for snart tretti år siden har den vært elsket av klokkeentusiaster over hele verden og hyppig vist på armen til verdens mest kjente, hemmelige agent. I anledning Beijing 2022 har Omega introdusert en versjon som skiller seg ut fra standardmodellene, men som samtidig har et klassisk og varig utseende. Mest iøynefallende er bezelringen som er laget av titan med dykkerskala innfrest i metallet i stedet for en påmontert keramisk ring. Titanringen gir klokken et mer elegant og eksklusivt uttrykk samtidig som den skiller seg ut fra mengden. Urskiven er laget av keramikk, men denne gangen har den en blå sun-brushed farge som spiller fantastisk i lyset. Det hele gir et sofistikert uttrykk. Den klare linken til OL finner du først når du kikker nærmere etter. Fem timemarkører er merket med OL fargene; svart, rødt, grønt, gult og blått. Sammen gir de klokken det lille ekstra. Baksiden er preget med inskripsjon Beijing 2022.

Omega Seamaster Diver 300 M Beijing 2022 Box

 

Omega Seamaster Aqua Terra edition Beijing 2022

Aqua Terra må være en av de mest allsidige klokkene som finnes. Den er en perfekt kombinasjon av eleganse og sportslighet. Tilsynelatende enkel, men med ekstremt fokus på detaljer. Her er ingenting overflødig og ingenting overlatt til tilfeldighetene. Med vanttetthet til 150 meter finner den seg godt til rette i Seamaster kolleksjonen, selv om den ikke er utstyrt med dreibar bezelring. Årets spesialversjon for vinterlekene i Beijing har noen små, men spesielle detaljer som gjør denne klokken til noe helt unikt og du ser det først når du lar lyset spille på skiven. Den keramiske skiven, som er helt hvit, har en særegen finnish. Den har en overflate som veksler tilfeldig mellom blank og matt og gir et frostet utseende. Det er nesten som om den skal ha ligget ute i kulden og fått et lag med syltynn is på seg. Den er vanskelig å beskrive og vanskelig å få frem på bilder, og bør oppleves på armen. Markører og visere er blånet og varierer fra lyseblått til nesten svart, alt etter som hvordan lyset skinner på de. Samlet gir disse detaljene en nøytral klokke som glimter til med sine spennende detaljer. En skikkelig fest for øyet. Baksiden er preget med Beijing 2022.

O52210412104001 Omega Seamaster Aqua Terra Beijing 2022 Front

O52210412104001 Omega Seamaster Aqua Terra Beijing 2022 Back

Både Diver 300 M og Aqua Terra produseres i en begrenset periode og begge to er tilgjengelige hos oss, både på nett og i butikk. Du finner begge modellene her.

God omtale om Aqua Terra kan du lese hos Fratello Watches

Otteren er sertifisert av