Du kan kjøpe gavekort i begge våre butikker. Disse er gyldige i 2 år og kan også brukes i begge butikkene. Det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte gaven. Og det kan jo også hende at den heldige mottakeren ønsker å plukke ut gaven sin selv. Da hjelper vi deg gjerne med et gavekort. Du kan kjøpe gavekort i begge våre butikker. Disse er gyldige i 2 år og kan også brukes i begge butikkene.

Informasjon

Seiko Lanserer: Prospex GMT

Seiko Lanserer: Prospex GMT

Et helt nytt GMT-urverk

Nye kvaliteter i urkasse og lenke som begeistrer klokkeentusiastene. Samtidig kombineres stolte tradisjoner for dykkerur med initiativ for å rense verdenshavene.

SPB381J1 Seiko Prospex 2.jpg__PID:7373c9a3-5de3-467d-92d4-0b78b2ace397

«Save the Ocean» er et globalt engasjement for å redde verdenshavene. For hver klokkemodell fra Seiko som bærer dette merket, gis et bidrag til organisasjonen.

Dette bidrar for eksempel til at verdens største dykkerorganisasjon, PADI, har engasjert mer enn 77.000 dykkere i prosjektet «PADI Marine Debris Program». De bidrar til å kartlegge forholdene under vann, og de fjerner store mengder plastavfall.

Nye GMT-urverk

De nye GMT-modellene i Prospex-serien blir lansert hos utvalgte forhandlere i slutten av juni.

– Det nye urverket er en videreutvikling i 6R-serien. Nå kombineres den gode presisjonen og hele 72-timers gangreserve med GMT-visning, det ikke så vanlig i dykkerklokker.

I praksis betyr dette at GMT-viseren kan stilles uavhengig av time- og minuttviserne.

Seiko

Etablert i 1881 da grunnleggeren Kintarō Hattori åpnet en klokke- og smykkebutikk i Tokyo. Visjonen for klokkemerket har siden etableringen vært at produktene til selskapet skal være «et steg foran».

Den japanske produsenten er kjent for sine armbåndsur og er en av svært få som produserer alle sine klokker og urverk i sin helhet på egne fabrikker, som gjør at de ikke er avhengig av andre underleverandører i sin produksjon.

Det første dykkeruret så dagens lys i 1965. Klokken var vanntett ned til 150 meters dyp, hadde en roterende bezel med en spesialpakning og svært god lesbarhet.

Siden har Seiko fortsatt å heve kvaliteten på verdens dykkerur til et høyere nivå, og hjulpet Den internasjonale organisasjonen for standarder (ISO) med reguleringer innen dykkerurteknikk.

Seiko Prospex-serien er en samling av dykkerur som høster stor anerkjennelse over hele verden, og foretrekkes av både samlere, profesjonelle dykkere, fritidsdykkere og ikke minst alle som foretrekker robuste klokker med høy kvalitet og bra design.