Arrangementer 2024

Kjære Otteren- venn. Under ser du en oversikt over planlagte arrangementer for 2024. I tillegg til et par kjente gjengangere, kommer vi år til å arrangere små og eksklusive events der våre brands og samarbeidspartnere tar dere med på reiser inn i deres univers. I første omgang dreier dette seg om klokker, men flere arrangementer vil komme til i løpet av året. Alle arrangementene er gratis. På de eksklusive klokkekveldene er det svært begrenset antall plasser, her er det førstemann til mølla- prinsippet som gjelder. Derfor er det viktig å være tidlig ute når påmeldingen starter. Utfyllende info om hvert arrangement kommer i god tid. Vi holder deg oppdatert – følg med i innboksen din. Under alle arrangementene vil vi sørge for at du har noe godt i glasset og something to nible at.Hvis du du ønsker at vi skal skreddersy et event for deg, så gjør vi gjerne det. Mer info finner du nederst på denne siden.

Skjermbilde 2023-12-14 kl. 09.48.55.png__PID:6e2ce6bc-f3ee-4e2b-af37-5ee748793d98

KLOKKER & BRYGG

En uhøytidelig klokkeprat blant tappetårn og øltanker. Brix Brygghus, torsdag 25 januar 2024 kl 19.00

I samarbeid med Brix Brygghus inviterer vi deg til årets første klokkekveld, denne gangen i herlige omgivelser på Bryne. Vi får besøk av Rune Bruvik - mannen og hjernen bak Bruvik Fine Timepieces, Ivar Hauge Line - klokkeentusiast og klokkebokforfatter og Jørgen Otteren – klokkenerd og eier og daglig leder av Otteren. Sammen med konferansier og samtaleleder Asgeir Bøe Sand, vil dette trekløveret ta dere med på en reise inn i en verden bestående av design, estetikk, finmekanikk, entusiasme og glede! Og det hele kan naturligvis kombineres med god mat og drikke fra en innholdsrik meny. Påmelding skjer via bookingsystemet til Brix, i linken under. Arrangementet er gratis. Vel møtt!

Meld deg på her

LONGINES

15 februar kl 19.00

Det er duket for årets første klokkekveld i våre lokaler i Kirkegaten i Stavanger. Vi får storfint besøk fra en sveitser som snart nærmer seg 200 år. Longines er en virkelig veteran blant de sveitsiske produsentene og denne kvelden tar de deg med på en spennende reise i sitt univers. Vi byr på god mat og drikke. Arrangementet er gratis. Påmelding via linken under.

NB! Dette arrangementet er nå fullbooket og det er venteliste. Det er mulig å komme på ventelisten ved å melde seg på via linken under.

Trykk her for påmelding
otteren-marskjeller-54.jpg__PID:3f5013e7-bd41-4bf4-958e-8fd0f408bf0d
MIC_020MicromislpecFieldTestingUnit2_576x576.webp__PID:050a9f72-6952-4d2c-ab64-27097cf0f8f9

Micromilspec

25. april kl. 1900 - Kirkegaten 10, Stavanger

Vi er så heldige å ha startet et samarbeid med Micromilspec - et superspennende norsk klokkemerke som frem til nå kun har produsert og solgt klokker på bestilling for et lite, lukket og svært begrenset marked. Noen av dere har sikkert allerede hørt om merket og har fulgt med på det de har holdt på med de siste årene. Det har i hvert fall vi, og da de kontaktet oss og sa at de ville inn i retail og at vi da var en naturlig lekekamerat, synes vi er skikkelig kult. Nå har du mulighet til å oppleve klokkene og gründerne bak merket på nært hold. Du vil også ha mulighet til å sette deg opp på liste for kjøp. Vi byr på god mat og drikke. Arrangementet er gratis. Påmelding via linken under.

Meld deg på her
MIC_020MicromislpecFieldTestingUnit2_576x576.webp__PID:050a9f72-6952-4d2c-ab64-27097cf0f8f9

Klokkekveld med Jørgen

23. mai kl. 1900 - Kirkegaten 10, Stavanger

NB! Dette arrangementet er nå fullbooket og det er venteliste. Det er likevel mulig å melde seg på for å stå på ventelisten.

I mai gir vi dere en skikkelig godbit og inviterer til en helaften med vår egen in house klokkemaestro Jørgen Otteren. Jørgen er en kunnskapsmitraljøse av dimensjoner når det gjelder det aller meste på klokkehimmelen. Han er lidenskapelig opptatt av klokker og de av dere som kjenner ham, eller har hørt ham snakke om klokker tidligere, vet at dette blir et arrangement det er verdt å få med seg. Denne kvelden vil Jørgen snakke om det som gjør ham skikkelig glad og engasjert når det gjelder klokker. Det blir en solid dose klokkehistorie, klokkeentusiasme, klokkeestetikk og klokkenerding. Her er det bare å melde seg på og holde seg fast!
Vi byr på god mat og drikke og arrangementet er gratis.
Påmelding via linken under. Vel møtt!

Meld deg på her

SOMMERFESTEN

06. juni kl 19.30

Sommerfesten på Møbelgalleriet er og blir en hit. Sammen med gode venner og samarbeidspartnere inviterer vi deg til en helaften på kaikanten i Stavanger. Og denne gangen byr vi på en ekstra godbit. Rune Bruvik og Bruvik Fine Timepieces slipper sin flunkende nye Svalbard Arctic Fjords denne dagen. I tillegg får vi besøk av flere herlige leverandører med masse flott klokkesnadder i kofferten. Du kan kose deg med godbiter fra Omega, Longines, IWC, Tissot, Micromilespec, Seiko, Garmin, Rado og Breitling. Vi har også med et lite utvalg fra vår egen diamantkolleksjon. I tillegg kan du kose deg med sommerens godbiter fra andre flotte utstillere. Det hele toppes med godt selskap, god mat og noe godt i glasset. Oh happy day!

Trykk her for påmelding
otteren-marskjeller-54.jpg__PID:3f5013e7-bd41-4bf4-958e-8fd0f408bf0d
Hydro_1.png__PID:17a98c51-c8ca-453a-9b7d-95e9dd8fa21e

Longines Spesial

05. september kl 19.00 - Kirkegaten 10, Stavanger

Vi kick starter høsten med storfint besøk av Longines. Denne gangen blir det fokus på nyheter og andre godbiter. Morten fra Longines pakker kofferten med flunkende nytt klokkesnadder.
NB! Her blir dere blant de første som får se disse klokkene live. Kult!

Vi byr som vanlig på litt fingermat og noe godt i glasset. 
Og husk; det er svært begrenset antall plasser.

Meld deg på her

OTTEREN EVENTS

VI SKREDDERSYR DITT NESTE EVENT

Er dere en vennegjeng eller klubb med klokkeinteresse? Vi tar dere gjerne i mot i våre lokaler i Kirkegaten i Stavanger for forkynnelse av lidenskapelig klokkeglede. Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer spesielt for deg og dine.

Kontakt oss her