Arrangementer 2024

Kjære Otteren- venn. Under ser du en oversikt over planlagte arrangementer for 2024. I tillegg til et par kjente gjengangere, kommer vi år til å arrangere små og eksklusive events der våre brands og samarbeidspartnere tar dere med på reiser inn i deres univers. I første omgang dreier dette seg om klokker, men flere arrangementer vil komme til i løpet av året. Alle arrangementene er gratis. På de eksklusive klokkekveldene er det svært begrenset antall plasser, her er det førstemann til mølla- prinsippet som gjelder. Derfor er det viktig å være tidlig ute når påmeldingen starter. Utfyllende info om hvert arrangement kommer i god tid. Vi holder deg oppdatert – følg med i innboksen din. Under alle arrangementene vil vi sørge for at du har noe godt i glasset og something to nible at.Hvis du du ønsker at vi skal skreddersy et event for deg, så gjør vi gjerne det. Mer info finner du nederst på denne siden.

Skjermbilde 2023-12-14 kl. 09.48.55.png__PID:6e2ce6bc-f3ee-4e2b-af37-5ee748793d98

KLOKKER & BRYGG

En uhøytidelig klokkeprat blant tappetårn og øltanker. Brix Brygghus, torsdag 25 januar 2024 kl 19.00

I samarbeid med Brix Brygghus inviterer vi deg til årets første klokkekveld, denne gangen i herlige omgivelser på Bryne. Vi får besøk av Rune Bruvik - mannen og hjernen bak Bruvik Fine Timepieces, Ivar Hauge Line - klokkeentusiast og klokkebokforfatter og Jørgen Otteren – klokkenerd og eier og daglig leder av Otteren. Sammen med konferansier og samtaleleder Asgeir Bøe Sand, vil dette trekløveret ta dere med på en reise inn i en verden bestående av design, estetikk, finmekanikk, entusiasme og glede! Og det hele kan naturligvis kombineres med god mat og drikke fra en innholdsrik meny. Påmelding skjer via bookingsystemet til Brix, i linken under. Arrangementet er gratis. Vel møtt!

Meld deg på her

LONGINES

15 februar kl 19.00

Det er duket for årets første klokkekveld i våre lokaler i Kirkegaten i Stavanger. Vi får storfint besøk fra en sveitser som snart nærmer seg 200 år. Longines er en virkelig veteran blant de sveitsiske produsentene og denne kvelden tar de deg med på en spennende reise i sitt univers. Vi byr på god mat og drikke. Arrangementet er gratis. Påmelding via linken under.

NB! Dette arrangementet er nå fullbooket og det er venteliste. Det er mulig å komme på ventelisten ved å melde seg på via linken under.

Trykk her for påmelding
otteren-marskjeller-54.jpg__PID:3f5013e7-bd41-4bf4-958e-8fd0f408bf0d
MIC_020MicromislpecFieldTestingUnit2_576x576.webp__PID:050a9f72-6952-4d2c-ab64-27097cf0f8f9

Micromilspec

25. april kl. 1900

NB! Dette eventet har blitt flyttet til 25.04.24.

Vi er så heldige å ha startet et samarbeid med Micromilspec - et superspennende norsk klokkemerke som frem til nå kun har produsert og solgt klokker på bestilling for et lite, lukket og svært begrenset marked. Noen av dere har sikkert allerede hørt om merket og har fulgt med på det de har holdt på med de siste årene. Det har i hvert fall vi, og da de kontaktet oss og sa at de ville inn i retail og at vi da var en naturlig lekekamerat, synes vi er skikkelig kult. Nå har du mulighet til å oppleve klokkene og gründerne bak merket på nært hold. Du vil også ha mulighet til å sette deg opp på liste for kjøp. Vi byr på god mat og drikke. Arrangementet er gratis. Påmelding via linken under.

Meld deg på her

Klokkekveld med Bruvik

6. juni 2024 kl 19.00
SLIPPEFEST: SVALBARD ARCTIC FJORDS

Det er duket for et gledelig gjensyn med vår gode venn Rune Bruvik. Han er virkelig i støtet for tiden og serverer den ene godbiten etter den andre. Det nyeste tilskuddet i porteføljen hans er Svalbard Arctic Fjords – en oppdatert og skikkelig lekker utgave av en kjent gammel traver. Den nye Svalbaren er tilgjengelig med to ulike skiver i blått og sort. Den slippes for digitalt kjøp 16 februar og er klar for levering i mai/juni. I tillegg til en solid gjennomgang og visning av de blodferske nyhetene, vil Rune Bruvik dra dere gjennom historien til Bruvik Fine Timepieces. En skikkelig helaften der altså. Kirkegaten 10, torsdag 06. juni kl 19.00. Arrangementet er gratis.
Og husk; det er svært begrenset antall plasser.

Trykk her for påmelding
2024svb41af-wdab Bruvik Svalbard 2.jpg__PID:0e5a7831-0176-4cbb-8d35-f0e96d152fc8

OTTEREN EVENTS

VI SKREDDERSYR DITT NESTE EVENT

Er dere en vennegjeng eller klubb med klokkeinteresse? Vi tar dere gjerne i mot i våre lokaler i Kirkegaten i Stavanger for forkynnelse av lidenskapelig klokkeglede. Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer spesielt for deg og dine.

Kontakt oss her