Arrangementer 2023

Kjære Otteren- venn
Under ser du en oversikt over planlagte arrangementer for 2023. I tillegg til et par kjente gjengangere, kommer vi år til å arrangere små og eksklusive events der våre brands og samarbeidspartnere tar dere med på reiser inn i deres univers. I første omgang dreier dette seg om klokker, men flere arrangementer vil komme til i løpet av året. Alle arrangementene er gratis. På de eksklusive klokkekveldene er det svært begrenset antall plasser, her er det førstemann til mølla- prinsippet som gjelder. Derfor er det viktig å være tidlig ute når påmeldingen starter. Utfyllende info om hvert arrangement kommer i god tid. Vi holder deg oppdatert – følg med i innboksen din. Under alle arrangementene vil vi sørge for at du har noe godt i glasset og something to nible at.

Hvis du du ønsker at vi skal skreddersy et event for deg, så gjør vi gjerne det. Mer info finner du nederst på denne siden.

31 August - Micromilspec

Vi er så heldige å ha startet et samarbeid med Micromilspec - et superspennende norsk klokkemerke som frem til nå kun har produsert og solgt klokker på bestilling for et lite, lukket og svært begrenset marked. Noen av dere har sikkert allerede hørt om merket og har fulgt med på det de har holdt på med de siste årene. Det har i hvert fall vi, og da de kontaktet oss og sa at de ville inn i retail og at vi da var en naturlig lekekamerat, synes vi er skikkelig kult. Nå har du mulighet til å oppleve klokkene og gründerne bak merket på nært hold. Du vil også mulighet til å sette deg opp på liste for kjøp. Torsdag 31 august inviterer vi deg til et eksklusivt event med Micromilspec hos oss. NB! Det er svært begrenset antall plasser og førstemann til mølla- prinsippet som gjelder. Meld deg på med det samme!

Trykk her for påmelding

07 september - OMEGA

Otteren, Kirkegaten 10, torsdag 07 september kl 19.00-21.00

Omega + Otteren = sant. Få merker er like anerkjente og like ettertraktet. Vi har forhandlet Omega siden vi startet som urmakere i 1981. Fun fact; Jørgen er en av få Omega Grand Ambassadors i Norge.

Denne kvelden får vi besøk av Kai fra Omega. Han er en kunnskapsmitraljøse og vil dele all sin Omaga- kunnskap med dere. Og hvem vet - kanskje har han med seg noen rykende ferske nyheter i kofferten også?

Påmeldingen åpner 07 august og antall plasser er svært begrenset.

Trykk her for påmelding

09 november - TBA

Otteren, Kirkegaten 10, torsdag 09 november kl 19.00-21.00 

Det er klart for enda en eksklusiv klokkekveld. Tema og brand er enda ikke helt klart, men vi skal sørge for at du ikke blir skuffet.

Arrangementet er gratis og antall plasser er svært begrenset.

Påmeldingen åpner 09 oktober.

Trykk her for påmelding

23 NOVEMBER - GUTTEKVELD

Otteren, Kirkegaten 10, torsdag 23 november kl 19.30 - 21.30

Klassikeren over alle klassikere. Vi gir deg en butikk stappfull av leverandører, klokker, venner, kjente, god stemning og noe godt i glasset. Klokketafsing og klokkenerding sammen med likesinnede der altså. Har du vært med på dette tidligere, vet du at det er en kveld du ikke vil gå glipp av. Har du ikke vært med tidligere, bør du være en av de første som benytter knappen under til å melde deg på.Er du medlem, sender vi deg en personlig invitasjon i god tid. Arrangementet er gratis. Påmeldingen åpner 23 september.

Trykk her for påmelding

Otteren EVENTS

Vi skreddersyr ditt neste event

Er dere en vennegjeng eller klubb med klokkeinteresse? Vi tar dere gjerne i mot i våre lokaler i Kirkegaten i Stavanger for forkynnelse av lidenskapelig klokkeglede. Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer spesielt for deg og dine.

Trykk her for kontakt