Urmaker

Hos oss kan du bestille service og reparasjon av klokken din. Kontakt oss, så vil en av våre urmakere hjelpe deg.

Har klokken din stoppet? Er lenken for lang? Har den fått seg en trøkk og trenger litt omtanke og kjærlighet fra en en dyktig urmaker? Vi hjelper deg gjerne. Våre urmakere har lang fartstid i faget og fikser det som fikses kan. Og du trenger ikke å ha kjøpt klokken hos oss for at vi skal hjelpe deg, her er (nesten) alle klokker hjertelig velkommen.

Fyll gjerne ut skjemaet under og send det inn til oss. Vi kontakter deg så snart vi har anledning, senest innen 48 timer. 
Du kan også ta med deg klokken din og besøke oss i butikkene våre i Langgaten i Sandnes eller i Kirkegaten i Stavanger.

Jørgen

Eier, daglig leder, klokkenerd, diamantfagmann og taksator. Kjært barn har mange navn. Jørgen er en mitraljøse av kunnskap når det kommer til klokker – det han ikke vet om klokker er det ikke noe særlig vits å bry seg om. Han trives aller best når han får vise frem og snakke om klokker med kundene våre. Jørgen er også glad i diamanter og har holdt en stødig hånd på rattet i utviklingen av vår egen diamantkolleksjon – Karl J Otteren.

Ulrike

Ulrike kommer fra Dresden i Tyskland, er utdannet urmaker og har jobbet hos oss siden 2007. Hun kommer fra en urmakerfamilie og fikk bokstavelig talt faget inn med morsmelken. Ulrike er en lidenskapelig butikkselger, som mer enn gjerne slår av en entusiastisk klokkeprat med deg. I tillegg til å være urmaker er hun også svært kunnskapsrik når det gjelder edle metaller og vakre stener. PS: Hun snakker også flytende tysk.

Harald

Harald kommer fra Stavanger og er urmaker med stor U. Han er født inn i bransjen og har jobbet med klokker og urverk hele sitt yrkesaktive liv. Harald gikk i lære hos sin far, som drev urmakerforretning bak Petri kirken i Stavanger. Han trives godt ved urmakerpulten, men også ute på gulvet sammen med kundene. Du kan trygt overlate en småtrøblete klokke til Harald, han fikser det aller meste.

Egil

Egil har jobbet hos oss siden 1984 (samtidig med Breitlings hundreårsjubileum) og er et levende leksikon når det kommer til det meste innen våre fagfelt. Han er gullsmed, gemmolog og taksator. Egil er lidenskapelig opptatt av metaller, edle stener og klokker, og er smittsomt engasjerende når han forteller og forklarer. Vi som er så heldige å få jobbe med Egil, setter stor pris på at han deler så generøst av sin kunnskap med oss.