Du kan kjøpe gavekort i begge våre butikker. Disse er gyldige i 2 år og kan også brukes i begge butikkene. Det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte gaven. Og det kan jo også hende at den heldige mottakeren ønsker å plukke ut gaven sin selv. Da hjelper vi deg gjerne med et gavekort. Du kan kjøpe gavekort i begge våre butikker. Disse er gyldige i 2 år og kan også brukes i begge butikkene.

Informasjon

Vi kjøper gull

Vi kjøper gull

Vi kjøper gullet ditt

Det du ikke bruker kan få et nytt liv. Vårt verksted i Sandnes tar gjerne imot gull og platina du ikke trenger. I retur kan du velge mellom penger på konto eller tilgodelapp som kan brukes i begge våre butikker. Eller kanskje du ønsker at vi lager noe spesielt av det gullet du leverer inn? Det kan vi også hjelpe deg med. Vi er konkurransedyktige på pris og oppdaterer våre priser regelmessig basert på internasjonale råvarepriser. Du kan levere gullet ditt i våre butikker i Langgaten 17 i Sandnes eller i Kirkegaten 10 i Stavanger.

For 14 karat gull betaler vi følgende:
Kr 210,-/gram hvis du ønsker at vi setter penger for gullet inn på din konto.
Kr 240,-/gram hvis du ønsker å bruke verdien av gullet til kjøp av nye varer i en av våre butikker. Her kan du velge fritt i hele vårt sortiment.

For annen karat vennligst ta kontakt for pris.

Du kan enten benytte deg av kontakskjemaet til høyre, eller henvende deg direkte til en av våre butikker.